Sion Hairstyling

Alles wat je moet weten over cryolipolyse

Geplaatst op

Het bevriezen van vet, ook wel cryolipolyse, is een behandeling om vet te verliezen. Onderzoek heeft aangetoond dat rond 4 maanden na de eerste behandeling men gemiddeld 15 – 28 procent vet heeft verloren. Maar wat is een cryolipolyse behandeling en hoe werkt deze precies?

Cryolipolyse is een niet chirurgische behandeling om vet te verminderen, door je vet bevriezen. De procedure is ontworpen om lokaal overtollig vet te verwijderen, die je niet makkelijk kwijt raakt door te gaan sporten. Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen. Het vet dat dichter bij de spieren ligt krijg je makkelijker weg, dan het vet dat onder de huid ligt. Het laagje vet onder de huid krijg je lastiger weg, omdat deze laag een slechtere doorbloeding heeft. Cyolipolise is de perfecte oplossing voor het weghalen van deze laag.  

Welke delen van het lichaam zijn geschikt voor cryolipolyse?

Cryolipolyse is geschikt voor overtollig vet van verschillende zones, namelijk het gezicht, de hals, decolleté, armen, taille, benen, buik, heupen, love handles en de zwembandjes.

Hoe wordt cryolipolyse uitgevoerd?

Een Cryolipolyse behandeling wordt uitgevoerd in een dokterspraktijk of een polikliniek. Voor deze procedure heb je geen verdoving nodig.  Het te behandelen gebied wordt gemarkeerd door een huidmarkeringspotlood. Daarna plaatst de arts de applicator op het gemarkeerde gebied. De huid inclusief de vetlagen wordt door middel van een vacuüm in de applicator gezogen. Waarna het koelen begint. De vetcellen in de vetlaag wordt geleidelijk afgekoeld tussen de gewenste temperatuur van 2 – 4 graden. Na ongeveer een half uur tot een uur wordt de applicator verwijdert. Het behandelde gebied wordt gedurende de 2 tot 3 minuten gemasseerd om te helpen bij de afbraak van de vetcellen.

Wat zijn de voordelen van cryolipolyse?

  • Er is geen chirurgische incisie nodig.
  • Het is een procedure met een laag risico. Er is geen risico op infectie.
  • Patiënten hoeven niet verdoofd te worden voordat ze de ingreep ondergaan.
  • Meer dan één gebied van het lichaam kan in een sessie worden behandeld.
  • De meeste mensen kunnen hun normale dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.
  • De procedure kan worden uitgevoerd op mensen van alle leeftijden.
  • Er is geen schade aan zenuwvezels, bloedvaten, spieren of blijvende schade aan de huid in het behandelingsgebied.
  • Vetcellen die beschadigd of vernietigd zijn, worden permanent uit het lichaam verwijderd.
  • En natuurlijk een strakker lichaam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden