Sion Hairstyling

Beauty tip: wat werkt om je tanden te bleken?

Geplaatst op

Sionhairstyling biedt informatie over haarkleur, haarstijl en andere zaken. Een mooi kapsel met een mooie kleur is enkel maar één onderdeel. Daarom geven we in onze blog-sectie van tijd tot tijd wat meer algemene beauty tips. Combineer zo je haarmode met stralende schoonheid! In deze blog gaan we dieper in op het fenomeen tanden bleken en geven we je wat broodnodige ophelderingen. Het is namelijk niet altijd duidelijk of de informatie die je op internet aantreft ook juist is. Niet vreemd dat er, ondanks de grote hoeveelheid informatie over tanden bleken, nog de nodige vragen zijn rondom dit onderwerp. In deze blog leggen we je uit wat nu wel en wat nu niet werkt.

Verkleuring van de tanden

Het is over het algemeen wel redelijk bekend dat donkere dranken zoals frisdrank, thee en koffie de witheid van je tanden kunnen aantasten. Gelukkig hoef je vlekken als gevolg van het nuttigen van dergelijke dranken niet op te lossen met een tanden-blekenbehandeling. Deze vlekken zitten namelijk vooral aan de oppervlakte van de tanden. Je poetst ze dus eenvoudig weg. De echte verkleuring van je tanden ontstaat niet doordat er wat op je tanden komt, maar juist omdat er wat van je tanden af gaat: het glazuur. Doordat het glazuur van je tanden af gaat, komt de gelige kleur van de tand meer naar voren.

Wat kun je eraan doen?

Benieuwd wat je eraan kunt doen om ervoor te zorgen dat je langer witte tanden houdt? Dit kun je het beste doen om door middel van chemische bleekmiddelen. Dit betekent echter absoluut niet dat je tandpasta, kauwgum of mondwater moet gaan gebruiken die zichzelf in de mark zetten als whitening producten! Deze helpen namelijk doorgaans niet zo goed omdat ze juist het glazuur verder aantasten en dit was nou precies de reden waarom je tanden geler worden! Je doet er dus veel beter aan om een afspraak te maken bij een tandarts die gespecialiseerd is in tanden bleken. Wij raden bijvoorbeeld deze tandarts in Amsterdam aan. Je bent er dan zeker van dat de juiste methode wordt toegepast en ook nog eens door iemand met verstand van zaken!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden