Sion Hairstyling

Beste behandelingen tegen veroudering van de huid

Geplaatst op

Veroudering van je huid is een natuurlijk proces, het is niet tegen te gaan. Er bestaan wel verschillende behandelingen die invloed hebben op de oudere huid, een aantal daarvan geven goede resultaten.

Levensstijl

Veroudering is inderdaad een natuurlijk proces, maar er zijn wel manieren om de verandering in de huid te vertragen. Een belangrijke invloed in het verouderingsproces is Uv-straling, er zijn dan ook verschillende stappen te nemen om de schade van de zon te beperken. Smeer altijd zonnebrand op als je naar buiten gaat en probeer de zon te mijden als deze het hoogst staat. Als je jong bent kan het lijken of de zon geen enkele invloed heeft, maar 25 jaar later zie je pas de gevolgen. Daarnaast is het aan te raden gezond te blijven eten en voldoende te eten.

Cosmetische chirurgie

Met een chirurgische behandeling heb je de grootste kans op een langdurig effect. Deze ingrepen hebben wel het meeste voeten in de aarde, dus er volgt een korte herstelperiode voordat je effect ervan ziet. Populaire behandelingen zijn onder andere de oog- en facelift. Het resultaat houdt in het algemeen vele jaren aan.

Fillers

Met een behandeling van fillers geef je je huid weer volume. Het werkende bestandsdeel is hyaluron zuur, wat in het algemeen 6 tot 12 maanden resultaat geeft. Fillers kunnen voor veel verschillende lichaamsdelen gebruikt worden, zo kun je met de behandeling niet alleen je gezicht maar bijvoorbeeld ook je handen verjongen.

Laserbehandelingen

Tegenwoordig zijn steeds meer laserbehandelingen beschikbaar waarmee een huid verjongend resultaat kan bereiken. Zowel littekens als rimpels kunnen hiermee worden weggewerkt. Het geeft wel wat roodheid op de huid, maar het resultaat houdt meestal wel 2 tot 5 jaar aan.

Microdermabrasie

Deze behandeling heeft een verjongend effect door een soort scrub. Met een klein apparaatje, waarvan de top bestaat uit ronddraaiende, fijne deeltjes wordt de bovenste laag van de huid verwijderd. Ook stimuleert het de huidcellen om te vernieuwen. De behandeling heeft wel een kortdurend resultaat, in het algemeen is het effect ongeveer een week te zien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden