Sion Hairstyling

De ideale vloer voor de haarstylist

Geplaatst op

Iedere haarstylist weet inmiddels dat je niet zomaar elke vloer in je salon kan leggen. Als een vloer te veel naden heeft dan blijft al het haar daar tussen zitten. Dit is onmogelijk om schoon te maken. Uiteraard is tapijt ook geen optie. Je ziet misschien het haar niet liggen, maar je voldoet ook niet bepaald aan de hygi├źnemaatregelen. En laat dat laatste nou essentieel zijn om je zaak in coronatijd open te houden.

Maar welke vloer moet je dan nemen? Simpel. Ga voor een gietvloer of neem een mooie vloercoating.

Voordelen van een vloercoating

Wij zijn erg enthousiast over onze vloercoating van G-vloeren.nl. Een vloercoating heeft namelijk veel voordelen!

  • Volledig naadloos
  • Makkelijk te reinigen
  • Leverbaar in elke kleurencombinatie
  • Toepasbaar op bijna elke ondergrond

Nu vertellen veel mensen ons dat zij een vergelijkbaar resultaat geboekt hebben met hun gietvloer. Een gietvloer is ook een prima keuze, maar ook aanzienlijk duurder. Een vloercoating is namelijk een dunne laag over je bestaande vloer. Je neemt geen nieuwe vloer af, maar zorgt voor een naadloze afdeklaag. Ideaal wanneer je de voordelen van een gietvloer wil zonder te investeren in een nieuwe vloer.

Andere opties

Uiteraard is een gietvloer of een vloercoating niet de enige optie voor je kapperszaak of haarsalon. Een PVC vloer kan ook heel mooi zijn. Let er dan wel op dat je gaat voor plak PVC. Klik PVC zorgt namelijk ook weer voor naden en daar gaat haar tussen zitten. Dan win je dus niks ten opzichte van de laminaatvloer. Opties genoeg voor een mooie vloer dus, maar wij zijn erg te spreken over de vloercoating. Echt een aanrader. Kom gerust eens kijken in de salon om te vloer te bewonderen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden