Sion Hairstyling

De meest voorkomende typen plastische chirurgie

Geplaatst op

Plastische chirurgie zijn behandelingen die worden toegepast voor cosmetische maar ook medicinale redenen. Plastische chirurgie komt in veel soorten. Het kan te maken hebben met huid, gezichtskenmerken en nog veel meer. Je kan het bijna zo gek niet bedenken wat

je allemaal aan je lichaam kunt veranderen door middel van plastische chirurgie. In deze blog bespreken we de meest voorkomende soorten.

Borstvergroting

Een borstvergroting is het vergroten of aanpassen van de vorm van de borsten. De borstvergroting is nog steeds de meest voorkomende vorm van plastische chirurgie. Er worden dan siliconen onder de borst toegevoegd om de borsten groter te laten lijken of om de vorm van de borsten aan te passen.

Dermabresie

Bij dermabresie wordt het bovenste laagje van de huid egaler gemaakt, dit door middel van een apparaat dat er de bovenste laag van de huid eraf schraapt. Het zal dan een aantal dagen duren, maar voor die oude huid komt een nieuwe terug. Deze nieuwere huid is dan gelijk met de omringende huid. Deze techniek wordt vaak toegepast bij;

  • Littekens van acne
  • Rimpels
  • Kraaienpootjes
  • Zon-beschadigde huid

Facelift

Een facelift zorgt ervoor dat hangende huid op het gezicht weer strakker wordt. Tijdens de behandeling worden de gezichtsweefsels opgetild en de overtollige huid wordt verwijderd.

Neuscorrectie

Een neuscorrectie ook wel rinoplastiek genoemd is een behandeling die wordt gedaan om de neus een andere vorm te geven. Sommige mensen doen deze behandeling voor cosmetische redenen, andere omdat ze bijvoorbeeld moeilijk kunnen ademen door de neus. Een neuscorrectie kan:

  • De neus vergroten of verkleinen
  • Corrigeren van de neus naar een ongeluk
  • Verhelp van geboorteafwijkingen aan de neus
  • Verhelpen van ademhalingsproblemen

Lippen opvullen

Het opvullen van de lippen zorgt voor vollere lippen. Dit wordt gedaan door middel van injecteerbare fillers en kan de volume, vorm en structuur van de lippen aanpassen. Het opvullen van de lippen is dan niet permanent. Het resultaat van zo’n behandeling duur meestal 6 maanden voordat er een volgende behandeling nodig is om de vorm en volume van de lippen te onderhouden.

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie is een cosmetische behandeling waarvan het doel is om de oogleden er beter uit te laten zien. Dit kan zowel voor de onderoogleden als de bovenoogleden. Bij een onderooglidcorrectie is vaak het doel om wallen te doen verwijderen en bij een bovenooglidcorrectie is het doel om rimpels te verwijderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden