Sion Hairstyling

Dit zijn de populairste cosmetische ingrepen

Geplaatst op

In een samenleving waar selfies op sociale media de boventoon voeren en men driftig gebruik maakt van de nieuwste filters, worden ook cosmetische behandelingen steeds meer bespreekbaar en populairder. Men is niet langer angstig om zich publiekelijk uit te spreken over welke cosmetische behandelingen zij hebben ondergaan en pronken vol zelfvertrouwen met het eindresultaat op Instagram. Een verouderd gezicht stellen we het liefst zo lang mogelijk uit en cosmetische ingrepen kunnen hier eenvoudig voor zorgen. In deze blog bespreken we de populairste behandelingen.

Borstvergroting

Een van de populairste cosmetische behandelingen onder vrouwen is een borstvergroting. Veel vrouwen zijn namelijk onzeker over de vorm of grootte van hun borsten of vinden dat ze niet passen bij de rest van hun lichaam. Een borstvergroting zorgt niet enkel voor het vergroten van de borsten maar zorgt er ook voor dat de borsten een stevige uitstraling krijgen en bijvoorbeeld niet gaan hangen. Deze versteviging wordt gecreëerd door het plaatsen van een prothese. Deze bestaan er in verschillende vormen, maten en worden aan de hand van persoonlijke wensen en overleg met een deskundige gekozen. Veel vrouwen geven na het ondergaan van een borstvergroting, aan dat ze een stuk zelfverzekerder en gelukkiger door het leven gaan.

Lipvergroting

Een lipvergroting waarbij de lippen worden opgevuld en vergroot door middel van fillers of botox kan zorgen voor een jongere en open uitstraling. Bovendien vallen volle lippen onder het heersende schoonheidsideaal waardoor een lipvergroting bij een gespecialiseerde kliniek steeds populairder wordt. Een lipvergroting gebeurt door de lippen op te vullen met fillers van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en wordt na verloop van tijd door het lichaam zelf afgebroken waardoor een tweede behandeling nodig is. Fillers functioneren dus als tijdelijke opvuller van de lippen.

Neuscorrectie

Een andere populaire cosmetische ingreep is de neuscorrectie. Mensen kunnen onzeker en ontevreden zijn over de vorm en grootte van hun neus. De neus is een belangrijk onderdeel van het gelaat en valt ook niet te bedekken waardoor men doorgaans veel waarde hecht aan het uiterlijk van de neus. Een neuscorrectie kan uitkomst bieden en zorgen voor een toename in het zelfvertrouwen. Neuscorrecties kunnen relatief kleine ingrepen zijn zoals het corrigeren van het puntje van de neus of neusvleugels. Daarnaast kan het ook zijn dat er een grotere ingreep nodig is aan de gehele neus.

Ooglidcorrectie

Een verouderd gezicht wordt in veel gevallen gekenmerkt door een verlaging van de oogleden waarbij ze deels over de ogen vallen. Naast dat deze verlaging van de oogleden zorgt voor een minder opgewekte uitstraling kan het ook daadwerkelijk zorgen voor vermoeidheid en gezichtsverlies. Het is dus zowel om schoonheids- als om gezondheidsredenen een zeer populaire ingreep.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden