Sion Hairstyling

Een ketting die bij je past

Geplaatst op

Sieraden, je kunt er geen genoeg van krijgen. Door het dragen van sieraden is je outfit altijd wat meer compleet dan zonder. Een sieraad is elegant en tenslotte altijd een leuk cadeau om te geven aan je vriendin, vriend, moeder of partner. Daarom hebben we in deze blog wat leuke sieraad ideeën op een rijtje gezet. Je kunt namelijk onwijs leuke gepersonaliseerde kettingen verkrijgen bij Vedder & Vedder. Hier vind je de leukste stijlen en soorten kettingen. 

Gepersonaliseerde ketting

Met een gepersonaliseerde ketting van Vedder & Vedder maak je een ketting echt eigen en persoonlijk. Dit omdat je er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om een ketting te laten maken met jou naam of van degene waar je de ketting aan zou willen geven. Je kunt er ook voor kiezen om het bij één letter te houden zodat de ketting wat subtieler blijft. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om je naam te laten graveren in een munt als zijnde hanger van de ketting. De kettingen worden bij Vedder & Vedder zelf handgemaakt in hun atelier en kan dus gemaakt worden zoals jij het maar wilt. De kettingen zijn verkrijgbaar in verguld zilver, zilver, geelgoud, witgoud en roségoud.

Ketting met een verhaal

Wil jij je ketting nog persoonlijker maken en wil je er iets in toevoegen wat voor jou veel waarde heeft? Ook dan ben je hier zeker aan het goede adres. Je kan namelijk ook een ketting laten maken met een geboortesteen. Deze kettingen zijn voorzien met een speciale steen die toebehoort aan één van de maanden. Zo heb je bijvoorbeeld een diamant voor april, een robijn voor juli en een peridot voor augustus. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om een steen te kiezen die jijzelf gewoon heel mooi vindt. Wil je nog iets persoonlijker gaan? Dan is er ook de keus om voor een ketting met vingerafdruk te kiezen. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om de vingerafdruk van je kind erin te verwerken of de vingerafdrukken van jou en je partner samen te voegen. Tenslotte kun je ook een ketting laten maken met as erin. Dit sieraad is een tastbaar symbool dat je dicht bij je hart draagt. Zo heb jij je verloren dierbaren altijd dicht bij je. Je leest het al, keuzes genoeg bij Vedder & Vedder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden