Sion Hairstyling

Eten en drinken bij de kapper, kan dat?

Geplaatst op

Een bezoek aan de kapper is meestal een leuke aangelegenheid, omdat je je daarna helemaal fris voelt. Dat komt omdat je extra aandacht krijgt en je kapsel er weer lekker kort, al dan niet lang, maar zeker verzorgt eruitziet. In deze blok gaan we vertellen welke combinaties er allemaal mogelijk zijn tussen enerzijds het kappersvak en anderzijds het horecavak. Nu denk je misschien wat een gekke combinatie, maar er zijn wel gekkere dingen in de wereld en dit zijn nu juist hele leuke gekke dingen. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit in elkaar zit. 

Bij de kapper taart eten 

Zin in een nieuw kapsel en ook in zoetigheid, dan is het mogelijk om bij de kapper een taartje te eten. Steeds meer ondernemers combineren het kappersvak met een horecavak. Dan moet je dus denken aan hapjes en drinken bij de kapper, natuurlijk wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat er geen haar in je hapjes valt. Natuurlijk is een andere combinatie ook mogelijk, dat is eerst hapjes eten en daarna je laten knippen, of andersom. Hoe het ook zij, de mogelijkheden zijn toegenomen, natuurlijk ook door de toestanden van de laatste tijd waardoor veel bedrijven moesten reorganiseren, hun visie op ondernemen veranderen en nieuwe mogelijkheden aanboren om succesvol te blijven ondernemen. Heb je zin om een feestje te vieren thuis met een lekkere taart, dan kun je thuis taarten bestellen.

Lekker kort kapsel bij de pub

Een andere zeer leuke combinatie is die van een pup of café met een kapsalon. Met dit laatste bedoelen we niet dat gerecht met patat, shoarma en een vrachtlading kaas erop, nee het gaat dus om een kapperszaak. Dit kan ook een zzp’er zijn die op bepaalde tijden in de pup, het café of een andere gelegenheid, zijn diensten aanbiedt. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook kinderkappers die actief zijn in establisementen waar veel moeders komen. Zo hebben zij even de handen vrij en de kinderen zijn onder de pannen. Natuurlijk niet als je kinderen de kapper eng vinden, want dan blijf je even bijzitten. 

Een aantal jaar geleden begon de jaren ´30 stijl van die stoere kappers met snorren, nette kleding uit die periode en kort geschoren zijkanten van het hoofd, een trend te worden onder mannen. Dit wordt ook wel de mannenkapper genoemd. Bij sommige van deze kappers Is het mogelijk om een sigaartje te roken of whisky te drinken, al dan niet in het kader van een proeverij. Zo zie je maar weer, ondernemen is creatief denken in mogelijkheden om jezelf vitaal en concurrerend op de markt te kunnen blijven bewegen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden