Sion Hairstyling

Haren enzo: haarbehandeling

Geplaatst op

Als je haar uitvalt, kale plekken hebt of niet tevreden bent met je haar kan je ervoor kiezen een haartransplantatie of soortgelijke behandelingen te ondergaan. Maar welke behandelingen zijn er mogelijk? Lees snel verder en doe je voordeel met onze tips.

Haartransplantatie

Bij een haartransplantatie worden de haarzakjes getransplanteerd naar de kale plekken op het hoofd. Ook de haarlijn kan worden ‘aangepast’ door het transplanteren van haarzakjes naar de haarlijn.

Laserlicht kam

De laserlichtkam behandelt haaruitval en stimuleert de haargroei, door middel van lichttherapie. Het afscheidingsmechanisme van de kam zorgt ervoor dat het licht de ruimte krijgt om de haarfollikel – door de hoofdhuid –  te bereiken. Het laserlicht versterkt de haarfollikel door het verhoogde hoeveelheid adenosinetrifosfaat.  Daarnaast helpt de energie van het licht de bloedstroom te verhogen en de bloedcirculatie te bevorderen. Dit draagt bij aan het krijgen van gezonde haarzakjes. De behandeling met de kam kan je zelf uitvoeren na aanschaf van de kam.

Lasertherapie

Lasertherapie is een andere methode van het herstellen van het haar door middel van een laser. Het maakt gebruik van laagwaardige lasers om de hoofdhuid te behandelen om het uiterlijk en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren. Daarnaast raden we aan de behandeling drie keer per week, 30 minuten lang te ondergaan. 

PRP/ACell behandeling

Dit is een van de nieuwste technologieën in het behandelen van haaruitval en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. ACell wordt bij haarherstel gecombineerd met PRP (bloedplaatjesrijk plasma) en in de hoofdhuid geïnjecteerd.  De toepassing van ACell + PRP zorgt ervoor dat de geminiaturiseerde haarfollikels gezonder en groter worden, waardoor de haargroei robuuster wordt.  ACell activeert folliculaire progenitorcellen (volwassen stamcellen) en PRP zit vol met groeifactoren die een snelle angiogenese en gelokaliseerde celgroei bevorderen.

Rogaine

Minoxidil of Rogaine is een middel die het haar laat ‘hergroeien.’ Deze speciale formule is ontwikkeld door Rogaine en gaat erfelijk haarverlies tegen, door de haarfollikels te revitaliseren. Zo groeit je haar dikker en voller terug.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden