Sion Hairstyling

Hoe bereid je je voor op het zwemkledingseizoen?

Geplaatst op

Het wordt weer zomer, de warme dagen komen er weer aan. Dat betekent dat je korte broekjes weer de kast uit kunnen en je je kan gaan voorbereiden op een dagje strand of je zomervakantie naar een tropisch land. 

Onthaar je benen en je bikinilijn 

Iedereen moet uiteraard doen waar je je prettig bij voelt, maar in de zomer houd ik persoonlijk van het hebben van een glad huidje. Om het gladde onthaarde huidje te bereiken kun je in de weer gaan met een scheermes, maar je laten harsen in Den Haag kan ook! Als je je laat harsen is het wel noodzakelijk om je haar een aantal weken te laten staan, zodat deze lang genoeg is om te worden verwijdert. Het resultaat mag er zijn en je haren blijven veel langer weg dan na een scheerbeurt. 

Verzorg je huid met een crèmetje

Dan is je huidje haar vrij, ziet het eruit als schuurpapier. Dan willen we natuurlijk niet. Om je huid goed te verzorgen kan het geen kwaad om je huid te exfoliëren met een milde scrub, om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Ga na het douchen aan de gang met een lekkere voedende bodylotion en je huid ziet er weer stralend uit. 

Zonnebrand crème

Het gebruiken van zonnebrand crème is echt een must. Zonnebrand crème is echt een lifesaver als het gaat om het beschermen van je huid tegen de zon en daardoor vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Een zonnebrandcrème met een SPF boven de 30 tot 50 is aan te raden. SPF onder de 30 is niet sterk genoeg om je te beschermen tegen de zon. Ohja en SPF’s boven de 50 zijn allemaal marketingtrucjes. SPF 50 is namelijk de maximale bescherming. Gebruik zonnebrand niet alleen op je lichaam maar zeker ook op je gezicht! Hier zijn speciale formules voor. Smeer de zonnebrandcrème ook meerdere keren per dag aan, 1x smeren beschermt je niet voor een hele dag.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden