Sion Hairstyling

Hoe kan ik mijn Botox behandeling langer laten werken?

Geplaatst op

Zodra je met Botox-injecties begint, moet je doorgaans om de vier tot zes maanden de behandeling herhalen om je gladde, rimpelvrije huid te behouden. Het liefst geniet je zo lang mogelijk van je Botox behandeling. Wat kan ervoor zorgen dat Botox langer meegaat? Als je een van de vele mensen bent die graag wilt weten hoe je je Botox langer kunt laten meegaan, lees dan verder in dit blog.

Hoewel je de Botox technisch gezien niet langer kunt laten meegaan, kun je de effectiviteit van de Botox verlengen. De volledige resultaten zijn vijf tot zeven dagen na de injecties zichtbaar, waarna de Botox in de loop van vier tot zes maanden geleidelijk aan effectiviteit begint te verliezen. Als je de volle zes maanden wilt bereiken en de overgang tussen de behandelingen zo minimaal mogelijk wilt maken, volg dan deze tips:

Zoek een ervaren arts

Botox injecties vereisen de juiste dosering en de juiste injectieplaatsen voor maximale effectiviteit, en die factoren variëren van persoon tot persoon. Een ervaren plastisch chirurg zal je helpen weten alles voordat je Botox, evenals kunnen je behandeling te personaliseren en een behandelingsschema beste voor je die uiteindelijk in langer durende Botox effecten resulteert maken.

Gebruik je spieren

Gebruik de spieren in je gezicht zoveel mogelijk, door te fronsen, blije gezichten te maken, noem maar op. Hoe expressiever hoe beter. Door het gebruiken van je gezichtsspieren wordt de injectie gelijkmatiger verdeeld over de huid, waardoor de Botox behandeling langer zichtbaar blijft.

Vermijd de zon

Dit is een goed advies voor alle huid, met of zonder Botox. Zon schade is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige rimpels, en Botox is niet effectief tegen deze rimpels, omdat ze niet de onderliggende spieren betrekken. Een goede vuistregel is om elke dag SPF op je gezicht, hals en handen te dragen. Ja, zelfs in de winter. En ja, zelfs op bewolkte dagen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden