Sion Hairstyling

Interesse in een lipvergroting? Dit is wat je daarover moet weten

Geplaatst op

Een lipvergroting is een snelle en eenvoudige manier om je lippen mooier te maken. Met de juiste hoeveelheid vulling en een vakkundig professional kun je volle, mooie lippen krijgen. Als je denkt aan een lipvergroting, lees dan de onderstaande punten door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Weet je nog niet waar je een lipvergroting wilt laten doen? Dan raden we cosmetische kliniek Joost Kroon aan. Na één behandeling zie je direct resultaat en je wordt behandeld door gediplomeerde artsen.

Wat zijn fillers?

De meest gebruikte fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid zit. Hyaluronzuur kan vocht opslaan, waardoor de huid er vol en gehydrateerd uitziet. Deze gel-achtige stoffen creëren volume in de huid en werden voor het eerst gebruikt voor de behandeling van gelaatslijnen en rimpels om de tekenen van veroudering te verminderen. Tegenwoordig worden deze stoffen gebruikt om andere gelaatstrekken te versterken en te verbeteren, zoals het creëren van een vollere lip, scherpere jukbeenderen, een meer gedefinieerde kaaklijn en een rechtere neus.

Less is more

Als het om fillers gaat, geldt het gezegde less is more (minder is meer). Het resultaat moet subtiel en natuurlijk zijn. Niet alleen moet een vergroting van je lippen bijna niet waarneembaar zijn voor het oog, ook moet je niet kunnen voelen dat je een lipvergroting hebt gehad.

Hyaluronzuur integreert met de huid en maakt deel uit van de natuurlijke samenstelling van je huid. Dit proces duurt ongeveer een maand. Eenmaal gecombineerd, zal je niet in staat zijn om te voelen dat er zich onder de huid een vuller bevindt. Het is altijd mogelijk om later extra filler toe te voegen als je meer (en onnatuurlijker) resultaat wilt zien.

Onmiddellijk resultaat

Je zult direct voldoening hebben en vrijwel onmiddellijk merkbare resultaten kunnen zien. Je lippen zullen in het begin een beetje gezwollen zijn, maar je zult de werking van de fillers relatief snel zien. Je lippen hebben 24 uur nodig om te wennen aan de fillers en om de zwelling te verminderen, waarna je de resultaten van de filler ziet zoals ze de komende maanden zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden