Sion Hairstyling

Voel je goed met je nieuwe haar én een nieuwe outfit

Geplaatst op

Schoonheid komt van binnenuit, dat weten we allemaal. Wanneer je jezelf goed verzorgt door gezond te eten, lekker te sporten en genoeg te genieten van het leven, begint je huid automatisch te stralen. Wanneer je je van binnenuit goed voelt, is de buitenkant appeltje eitje. 

Heerlijk ontspannen bij de kapper

We doen er alles aan om je helemaal in de watten te leggen. Zo kunnen we je haar heerlijk wassen en geven daarbij een heerlijke hoofdhuidmassage. Geniet tijdens je behandeling van een lekker kopje koffie of thee en lees een ontspannend tijdschrift. Ondertussen doen wij er alles aan om jou met een heerlijk gevoel de salon te laten verlaten.

Dans over straat met je nieuwe coupe 

Ben je klaar met je kappersbehandeling? Dan ben je voorzien van een heerlijk frisse coupe! Misschien heb je wel laagjes en highlights laten aanbrengen in je haar. Laat die dan extra opvallen en ga dansend over straat. Zet een lekker muziekje aan via je oortjes en geniet van je nieuwe haar, je hebt het verdiend! 

Kleding maken de man, maar ook de vrouw

We kennen allemaal het spreekwoord ‘kleding maken de man’. Maar wie zegt dat dat alleen voor mannen geldt? Net als mannen kunnen vrouwen zich helemaal identificeren met een bepaalde kledingstijl. Zo zijn er vrouwen die het liefst elke dag een vrolijk jurkje aan hebben omdat ze zich daar zo lekker vrij in voelen. Andere vrouwen dragen graag een mantelpak, omdat ze zich daar sterk en vertrouwd in voelen. Het maakt helemaal niet uit wat je draagt, zolang jij je er maar goed in voelt. 

Kledingmerken voor de stoere vrouw

Wanneer het aankomt op kleding heb je de keuze uit verschillende merken. Een van onze favoriete merken voor stoere kleding is het merk #VDR. #VDR, ook wel ViaDelleRose genoemd is een kledinglabel met stoere vrouwenkleding. Ben je benieuwd naar dit merk? Bekijk dan eens het aanbod op de site van Stoer en Chique. Bij deze kledingwinkel heb je de keuze uit verschillende T-shirts, tops, blouses, jurken, rokjes en nog veel meer. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden