Sion Hairstyling

Zoveel wensen, zoveel veters: vind de meest ideale outfit

Geplaatst op

Het is erg gemakkelijk om een mooi outfit te vinden voor een bepaalde situatie. Denk bijvoorbeeld aan een feest. Dan wil je gewoon perfect voor de dag komen. Dit kan als je de combinatie weet te maken tussen origineel en leuk. Veters en kleding passen daar precies bij. Lees verder in deze blog voor de nodige inspiratie. 

Een nette look

Als je naar een net feest gaat, bijvoorbeeld een gala, dan ga je natuurlijk niet in je trainingspak. Nee dan doe je extra je best om er netjes uit te zien. Een smoking is dan een uitstekende keus. Neem dan leren schoenen met ronde veters. Dat sluit allemaal mooi op elkaar aan. 

Een rave 

De house en acid uit de jaren tachtig en negentig is weer helemaal in. Ook het aantal raves (illegaal of niet) neemt weer toe. Dat is voor de underground raver goed nieuws. Dan is het wel leuk om weer een beetje des raves op het feest te arriveren. Dat kan heel goed met kleding met felle kleuren. Een smiley erop is verplichte kost. Kies voor veelkleurige drukke veters in causal schoenen, sportschoenen zijn prima. 

Middagje in Amsterdam

Wanneer je een middagje naar Amsterdam gaat om te genieten van de hoofdstad, dan is het leuk om zo casual mogelijk te gaan. Een beetje die urban look is waar veel mensen dan van houden. Ga voor sportschoenen waar je lekker op kunt lopen. Platte veters in je schoenen passen daar heel goed daarbij. Deze zijn meestal van katoen gemaakt. 

Wil je rondsnuffelen door een grote collectie veters? Dan is https://www.feetuniqueveters.nl presies de online shop waar je moet zijn! Veel succes met het uitzoeken van je ideale outfit! Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends.

Over ons

Lees onze blogs en kom erachter wat er allemaal mogelijk is op het gebied van outfits, sieraden en hairstyling. Zo kom je gewoon elke keer tof voor de dag. Zoek je inspiratie, blijf dan onze site zeker volgen!

Contactgegevens

Via info @ sionhairstyling.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden